woensdag 10 mei 2017

eerste vorderingen

Het dakluik zit er in en de schapenwollen isolatie voor het dak en de wanden is ook klaar. De ontdreuningsplaten en isolatie in het 'hoedje' is bevestigd. Het begint vorm te krijgen!

onze buzzzz, dit gaat hem worden

Ons 'Buzzzzie'
Dit gaat hem worden. Een Renault Traffic L2H2. 
Een margeauto dus een buitenkansje. Op dit moment wordt de bus omgebouwd tot camper door Camperfixx in St. Jacobiparochie. 
Helaas ging er een houtbewerkingsmachine kapot wat voor twee weken vertraging zorgde en vervolgens werd de elektricien ziek.... We moeten dus vier weken langer geduld hebben. Nu hebben we natuurlijk alle tijd sinds we met pensioen zijn gegaan, maar het kriebelt wel heel erg en dan duurt wachten lang. Gelukkig hebben wij een super garage die het geen probleem vindt dat wij in onze eigen auto mogen doorrijden tot de buzzzz is omgebouwd!

De naam Buzzzz met bewust vier 'zetten' is om een statement neer te 'zetten': Vier je vierdagen, de wijze woorden van oud-oma! Het woord 'onderweg' hebben we er aan vastgeplakt om naar eigen believen in te vullen:
buzzzzonder-weg of buzzzz-onderweg (we gaan dus 'bijzonder' weg en zijn met de bus onderweg). We moeten er alleen nog even op wachten.....