dinsdag 25 mei 2021

Zonder huis

Vandaag leven wij voor de eerste dag zonder huis. Marja moet nog een paar dagen werken en dan is het definitief: samen op een paar vierkante meter zwerven..... Tot nu toe voelt het geweldig. Niet als vakantie, maar als vrijheid.

 

Na een hele lange dag heel hard werken, maken
we ons op voor onze eerste thuisloze nacht.

Onze eerste stop is de Wilhelminahoeve in Elsloo. Heerlijke rustige camping, vlakbij het Canadameer en in de bossen rond Appelscha. Vanuit hier kan Mar nog prima naar haar werk gaan (7 km).  Fijne camping, zeker ook de moeite waard om hier langer te staan als dat ooit nodig mocht zijn!


Afgelopen weekend waren we bij onze broer en schoonzus en zij gaf mij het oude vaasje van mijn moeder mee voor bloemetjes onderweg. Lelietjes-der-dalen uit hun tuin maken het feestje compleet! We zijn er erg blij mee, het staat gezellig en ruikt zo lekker!


En het volgende fantastische cadeau kwam van onze jongste zoon en schoondochter en de kinderen. Een digitale fotolijst! Die had ik willen kopen, maar ik had er gewoon nog geen tijd voor gehad, dus was van plan om me daar onderweg in te gaan verdiepen. Niet meer nodig dus! Ze hebben er al zulke leuke foto's op gezet! Daar worden we zo blij van!