dinsdag 27 juni 2017

eindelijk toch de keuring

Wat heeft het veel veel voeten in de aarde gehad. Drie weken zijn intussen bijna drie maanden geworden. Na alle pech met het bouwen zat de RDW ook nog eens flink dwars. Gelukkig hebben wij een geweldige garage die alles tot in de puntjes blijft regelen, dwars tegen alle frustraties in!


Vandaag was het dan ook eindelijk zover, we mochten ons melden bij het keuringsstation. We waren toch wel behoorlijk gespannen gezien de eerder ervaringen, maar het liep eigenlijk van een leien dakje dit keer. Gekeurd voor een nieuw kenteken, APK én bewezen als camper. HOERA!


Het enige minpuntje is dat de auto van 2 naar 4 zitplaatsen gaat en tja, ze kunnen dat allemaal zien en constateren op het station, maar dat mogen ze niet goedkeuren. Daarvoor moet er een mannetje thuis komen die het voor de deur bekijkt en beoordeelt, wikt en weegt en ter plekke zijn handtekening zet (volgens onze camperbouwer, die al vaker met dit bijltje heeft gehakt, drinken ze gezellig een kopje koffie aan de keukentafel waarna er getekend wordt en het mannetje zijn weg vervolgt......).
We hebben dus vanmiddag de bus gelijk weer terug gebracht naar Sint Jacobi zodat er donderdag definitief een beschikking komt. 's Middags halen we hem weer op, brengen we hem naar de garage die er nog een nieuwe trekhaak onder gaat zetten en dan en dan en dan (als de kentekenplaten binnen zijn natuurlijk) kunnen we er mee weg!

En zo gaat het worden! Is het mooi of niet!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten