maandag 10 januari 2022

Nog steeds genoeg te zien en te beleven in deze omgeving

 Het wordt een beetje saai, maar we zitten nog steeds op dezelfde CP. Er worden hier nog 2 pakketjes bezorgd, maar dat is niet de enige reden. Het bevalt gewoon goed en er is nog veel te wandelen hier!

De nieuwe gasflessen voor LPG zijn inmiddels afgeleverd, het wachten is op nog 1 pakketje en dan kan de camperdokter weer langskomen😁. Of we gaan daarheen waar hij toevallig is, alles is mogelijk.

De I-pad van Wil heeft het opgegeven helaas, en het is nog niet zo gemakkelijk om een nieuwe te bestellen vanuit hier. Waarschijnlijk moeten we het Macbook samen delen tot we weer in Nederland zijn... gaat vast goed komen.

Er beginnen steeds meer bloemen te bloeien hier, en de dagen zijn echt al weer aan het lengen. Fijn!


De bijzondere aardekleur is goed zichtbaar als het land alweer klaargemaakt wordt voor het nieuwe gewas. Ze zijn hier ook alweer aan het maaien; gemaaid gras ruiken in januari, heel bijzonder!

Tijdens een wandelingetje door het dorp zagen we de alternatieve kerststal bij de brandweer-/ambulancepost.... echt humor!

We hebben voor het geocachen veel puzzeltjes zitten oplossen om de juiste coördinaten te vinden. Bij de puzzels die wij niet konden oplossen kregen we hulp van een Duits team, dat hier in november al mee bezig is geweest. Fijn dat er hulp is over en weer, wij helpen ze weer met andere vragen die wij al gedaan hebben.

Naar aanleiding daarvan hebben we een aantal cache-wandelingen gemaakt, waarvan 1 hele lange van bijna 15 km....😱



De echte Iberische varkens... groot!




Picknick hoog op het klif, wat een uitzicht! Niks meer aan doen....

Soms moet je verstandig zijn en niet naar de cache willen gaan die over het randje ligt...

Van daaruit ging er een smal steil pad naar beneden, terug naar het strand. We hadden helaas de wandelstokken niet bij ons... Het is allemaal goed gegaan en het uitzicht was meer dan geweldig!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten