zondag 30 april 2023

Leuke bezoekjes, klussen en nu even rust

 Na heerlijk alle laatste was gedraaid te hebben in het huisje in IJhorst konden we zaterdag weer schoon en netjes ingericht vertrekken. Wat heerlijk om weer in ons eigen huis te zijn!!!

De eerste stop was bij van der Valk in Assen. Daar hadden we zaterdagavond een etentje met mijn familie, mijn broer trakteert ons daar ieder jaar op, in navolging van mijn moeder. Het is altijd heel gezellig om iedereen weer te zien, en dan ook nog lekker eten... We hebben die nacht clandestien op de P geslapen, helemaal achteraan, geen centje pijn....

De volgende dag weer vroeg op voor een bezoekje in Deventer, bij onze oude buurjongen (toen we in Zwolle woonden) en zijn gezinnetje. Dat is vaste prik als we in Nederland zijn. Het was weer goed om bij te kletsen, en wat groeien kleine kinderen hard...

Verder zijn we deze week bij de pedicure geweest en hebben nog een bezoekje gebracht aan ons nichtje in de Betuwe. Ook dat was weer heel goed om bij te praten. En om de tuin te zien die alweer een stuk verder klaar is.... en haar zwangere buik!

Na nog een weer een bezoekje in Loenen zijn we naar Oosterwolde gegaan. Klusdag.... Joost maakt een vensterbank (!) met hulp van Wil, en het dak krijgt een schoonmaakbeurt.... en dan meteen ook maar de hele buitenkant!


Het is zo mooi geworden!


Heb ik ook nog iets gedaan? Ja hoor, bij de oud-collega's van de Bruna op bezoek, was gedraaid en weer opgevouwen, de inwendige mens verzorgd, administratie gedaan...

Na Oosterwolde zaterdag nog even bij Groningen langs, naar Martijn en Evelien. Heerlijk in het zonnetje in de tuin gezeten en bijgekletst, gezellig! 13 mei gaan we er weer naar toe om 'alle' foto's te zien van de trip naar Amerika, die Martijn samen met zijn vader heeft gemaakt.

Een paar dagen vrij tussendoor, Wehe den Hoorn ligt dichtbij.... Wat weer heerlijk, in de natuur en in de rust. En wat een vogels!


Naast de CP is een kleine boothelling, daar kunnen mensen hun bootje te water laten in een vrij smal watertje. Maar van daaruit kun je wel naar Zoutkamp varen!
Soms gaat er iets mis, en dat was deze zondagmiddag zo.... de takelwagen moest er aan te pas komen!




We blijven hier nog lekker tot dinsdag, dan hebben we onze eerstvolgende afspraak weer....


1 opmerking: