woensdag 29 mei 2024

 Donderdag 23-5

Gelukkig is de regen alweer over😀, het is prachtig weer, we kunnen lekker in onze korte kleren naar buiten! We lopen vandaag een cacherondje om de Heidesee, die ligt zo ongeveer naast de CP.





En 's avonds volle maan, hij is groot!


Vrijdag 24-5

We staan aan een spoorlijn, die niet meer gebruikt wordt. Of toch wel, vanochtend kwam deze meneer langs, heen en terug. Een soort stoom-dieselloc?!


We gaan vandaag een klein stukje verder rijden, naar Hermannsburg. Daar hebben we eerder gestaan, op een enorm grasveld, de Schützenplatz


we staan lekker aan de rand, bij ons privé-bos😁

Omdat we in 'ons' bos een mooie schaduwplek hebben, kunnen we ons vergeet-me-nietje hier achterlaten! Die hebben we van Trijn gekregen, ze is uitgebloeid maar krijgt wel mooi nieuw blad. We zijn benieuwd of we haar terugvinden als we hier weer langs komen....



Maandag 27-5

Gisteren hebben we wat labcaches gedaan in Hermannsburg. Verder zijn we voornamelijk heerlijk lui en doen ons ding...


Een oude bakoven

En vandaag zijn we weer een klein stukje verderop gegaan, We staan nu in Unterlüss.




En ook hier liggen caches. Soms zijn de cacherolletjes leuk weggewerkt



vingerhoedskruid

Woensdag 29-5

Het weer is niet echt goed, veel regen helaas, dus van wandelen en fietsen komt niet veel hier. We besluiten om een stukje verder naar het oosten te gaan, in de hoop dat het de komende dagen daar wat beter wordt.
We staan nu op een camping in Dannenberg, vlakbij de Elbe. Als het hier inderdaad wat beter weer wordt (op dit moment rommelt het... en we hebben alweer wat buien gehad....) dan zijn hier prachtige fietstochten te maken😁. We kunnen in ieder geval weer de was doen👍 en verder vermaken we ons ook wel!


We werden begroet door een jubelende nachtegaal (waar Wil natuurlijk een geluidsopname van heeft gemaakt), dus wie weet wat voor moois ons hier nog te wachten staat!





























Geen opmerkingen:

Een reactie posten