zaterdag 11 november 2017

Cambrils

Op naar Cambrils aan de kust. Even nog wat zon meepakken, want in het binnenland wordt het nu best koud, alhoewel we hier vanmorgen ook al lekker in het zonnetje konden ontbijten. Dat is toch wel lekker hoor.

Goedemorgen, eerst koffie en dan op naar Cambrils

In Cambrils vonden we een prachtige camping. veel seizoensverblijven waren netjes opgeruimd voor de 'winter' en de ruimte die was ontstaan werd met graagte ingenomen door overwinteraars. Het was werkelijk een ratjetoe aan nationaliteiten. De camping, La Llosa,was netjes en het sanitair werd werkelijk voortreffelijk schoon gehouden. Er was zelfs een grote wasplaats voor caravans en campers waar je gratis gebruik van kon maken. Op loopafstand zat een bakker aan zee en op fietsafstand een flink centrum met diverse supermarkten waaronder een grote Lidl. 
We hebben een mooie fietstocht gehouden langs uitgestorven flatgebouw na flatgebouw, gesloten winkels en restaurants. Hier en daar was er iets open, in een van die gelegenheden werden we aangesproken door een eenzame Belgische dame die daar was komen wonen, maar als enige in haar flatgebouw in de winter aanwezig was. Het lijkt allemaal mooi om daar te wonen, maar het kwam op ons over als grote eenzaamheid.
Verder niet veel over te vertellen, gewoon heerlijk genoten.

Heerlijke temperatuur vergeleken met de Extremadura.










Daarachter Mar zit de eenzame Belgische dame.

Zo veel mensen als er stonden en eigenlijk was het rustig. Moet er niet aan denken hier in het hoogseizoen te zitten. De plekken zijn prima als je een lege plek naast je hebt, anders moet ik er niet aan denken hier de dag door te moeten brengen.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten