zaterdag 3 september 2022

Het droogtoilet geeft vrijheid!

We staan al sinds vrijdag steeds op plaatsen waar geen stort is. Of hij is er wel maar we gebruiken hem niet. Wat een heerlijkheid! Het legen van de toiletcassette was altijd een vies klusje, maar buiten dat... we hoeven niet meer op te letten en na te denken als we een nieuwe plek zoeken om te overnachten! En dat geeft een enorm gevoel van vrijheid!

We zijn tot woensdag in Wietmarschen blijven staan. Een leuk cacherondje rond het meertje gelopen; mooie teksten op de bankjes 😀


Ook hebben we nog een mooi rondje gecacht op de fiets😁 


En nog een labcache gelopen in Wietmarschen. Wat een leuk dorpje! En ook hier een 'Lourdes-grot'...


Nog wat plaatjes van alweer een prachtige zonsondergang over het water...


We hebben steeds maar kleine stukje gereden, we wilden nog wat in de buurt blijven omdat de vader van Evelien afgelopen donderdag een hartoperatie moest ondergaan waar nogal wat risico's aan verbonden waren.
Woensdag kwamen we terecht op een P in het bos, weer vlakbij een meertje, vlakbij het plaatsje Damme. Heel rustig... maar wat doen die mensen in de auto's die hier staan? Wordt er gehandeld? We komen er niet echt achter maar het voelt niet onveilig dus we blijven staan.


Donderdag zijn we weer een stukje verder gegaan, want ik vond het toch wel erg donker daar. We gingen naar Stemwede; daar stonden we op een grotere P, met uitzicht, bij een kinderspeeltuintje. Een heerlijke rustige plek.

Een 'ruildoos' en een 'schnullerbaum'! Om het voor kinderen makkelijker te maken om afscheid te nemen van zuigfles en/of speen...😁

Het was een spannende dag donderdag, maar de operatie is gelukkig goed verlopen!
Gisteren zijn we weer een klein stukje verder gegaan, we staan nu bij een natuurbad, de Mindener See.


Een grote langgerekte P, We staan heerlijk aan de rand en hebben ons eigen schaduwplekje. Het wordt alweer warm....




Geen opmerkingen:

Een reactie posten