dinsdag 20 september 2022

Veel wandelen

 Het is echt herfst nu, en dat blijft voorlopig zo! Ondanks dat proberen we toch tussen de buien door een wandeling te maken. En ach, een beetje nat worden is niet erg... we kunnen goed plannen dankzij de app van wetter.de. Op de radar kunnen we zelfs zien hoe het weer in Nederland is!😁

Zaterdag hebben we een behoorlijke wandeling gemaakt, zo'n 10 km. Weer naar aanleiding van een labcache, zuidwaarts langs de Örtze en via een ander pad weer terug. Dat liep tevens langs een bewegwijzerde route, dat doen ze goed hier!


De H van het Heidschnucken-pad.... en van Huizinga natuurlijk

Zondag nog steeds herfstig weer. Toch alweer een prachtige wandeling gemaakt over een stukje Südheide. Hij bloeide nog een beetje! Dat hadden we niet verwacht, het is hier ws minder droog dan in Nederland. Het was een prachtig rondje wandelen n,a,v. een labcache.



Vandaag hebben we nog een eind gefietst, de regen was eindelijk over.... Een mooi rondje, weer via caches. Wil vond bij een van de stages nog een slangenhuid!


Wel prachtige luchten met zulk herfstig weer....

We hebben hier heerlijk rustig gestaan op deze plek in Müden. In de natuur en toch aan de rand van het dorp, dus even een boodschapje is ook eenvoudig te doen.

Morgen gaat de reis weer verder richting Nederland, vrijdag hebben we de eerste afspraken. De planning is dat we een week in Nederland zijn en dan weer richting zuiden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten