maandag 3 oktober 2022

Weer verder op avontuur

 We zijn de dag van de aanpassing aan de afvoerpijp nog heerlijk in Wijster blijven staan. Nu niet naast de fruitbomen, maar op het grote parkeerterrein van de winkel, want de ondergrond (gras) van de CP zelf begint toch wel erg zacht te worden.

We konden nog heerlijk buiten zitten in het zonnetje! Met het geluid van de knorrende varkens naast ons en de pruttelende kippen verderop, wat een gezelligheid!

Met 's avonds nog een prachtige zonsondergang! Helaas was de maansikkel niet vast te leggen.

We hebben nog wat extra kristallen besteld, en die waren gelukkig op tijd binnen! We genieten van de prachtige stenen 👍😀

Vrijdag nog 2 familiebezoekjes afgelegd, kraamvisite in Zwolle en toch nog even langs Ruurlo voor een kopje koffie. Daarna bij Winterswijk de grens over en meteen alweer in Duitsland overnachten😁! Het was de hele dag nog prachtig zonnig weer, heerlijk!

We stonden bij de sportvelden van een klein plaatsje, Weseke, vlakbij Borken. Een heerlijke rustige nacht gehad, maar het weer sloeg wel om.... veel wind en regen, gelukkig waren we zo slim geweest om niet onder de eikenboom te gaan staan....

De volgende dag maar meteen even gebruik gemaakt van een camperstortplaats verderop, in Borken.... o wat is heerlijk makkelijk nu om de vuilwatertank te legen! Het kraantje is gewoon bereikbaar vanuit stand naast de camper! Alweer een goeie verbetering aan Gloria dus!

We zijn onderweg naar Trier en we komen al aardig in de buurt👍😁. Het plan was om alleen snelwegen vermijden te doen, maar Truus (de tomtom) zoekt soms wel erg smalle en slechte weggetjes uit, en dat is toch niet prettig rijden met Gloria ... dan toch nog maar een stukje snelweg. We zijn zaterdag tot voorbij Keulen gekomen en hebben overnacht op een groot grasveld aan de rand van het dorpje Satzvey. We zijn nog even naar de burcht gelopen, maar daar was nog net het staartje van de herfst-/wintermarkt voor vandaag, toegang € 12,-.... toch maar niet, misschien morgen nog als het goed weer is.


Zondag afwisselend zon en stevige buien. Harde wind! We hebben het laatste stuk afgelegd naar Trier. Wat een prachtige omgeving om doorheen te rijden, zo door de Eifel! Helaas was het verschrikkelijk nat weer, maar toch was het mooi. En al prachtige herfstkleuren! Tegen half 3 kwamen we aan op een hele grote CP, betaald, vlak bij het centrum. Na ons kwamen er nog heel veel campers aan, gelukkig hadden wij nog keus genoeg voor een plekje! De CP staat nu echt helemaal vol😱! Een prima uitvalsbasis om de stad te gaan verkennen. Natuurlijk weer aan de hand van labcaches, we hebben alweer een mooi kaartje uitgeprint en de volgorde aangegeven... we zijn benieuwd!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten