dinsdag 22 juni 2021

Åbarp en Osby

 We zijn 2 nachten in Åbarp blijven staan. Alleen maar lekker lui geweest en een wandelingetje gemaakt, helemaal goed!


Reuzen-knäckebrod gekocht bij de Lidl 😁 Heeeeerlijk!

Uiteindelijk winnen de elementen...

Mierenhoop.....😱

Vandaag weer op weg. Richting Växjö, op Truus (onze Tomtom) instellen: snelwegen vermijden en kijken of we misschien iets leuks zien onderweg. Bij een meer bijvoorbeeld....
We hebben nog geen 50 km. gereden, wat is het heerlijk dat je alle tijd van de wereld hebt...!
Neergestreken op een parkeerplaats aan een meer met ruimte voor 7 campers. Gratis! We gebruiken onze eigen stroom (zonnepanelen) voor het opladen van onze mobiels e.d., en gas om te koken en de koelkast te laten draaien. Een kachel is nog steeds niet nodig gelukkig, het is rond de 20-22 graden, en dat blijft het voorlopig.

                          




Nog een slang in het water gezien, gefilmd 😁... toen hij ons in de gaten kreeg dook hij onder!

We zijn naar het stadje gelopen en hebben daar een heerlijke vegetarische pizza en burger kunnen eten. De kauwtjes waren ook erg attent, ha meisjes met eten, daar valt wat te halen. Marja heeft een paar keer voorkomen dat ze op de rand van ons bord hipten (ik vind dat stiekem gewoon te leuk). Met een klein stukje korst, nadat we klaar waren, even uitgeprobeerd en inderdaad: 
ze eten uit je hand 😍


Nog maar even een pinautomaat opgezocht, want iedereen in Zweden betaalt met een app op de telefoon (een soort tikkie systeem), maar daar kunnen wij niks mee. Dus of contant, of pinnen wat gewoon niet overal mogelijk is.

Thuis (op de CP dus) kroop er een prachtige wants over mijn hand. Geen idee wat het is, maar gewoon wel heel mooi!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten