maandag 7 juni 2021

Water

 Omdat we in Norg staan kunnen veel oud-buren even komen kijken. Daar is ook goed gebruik van gemaakt, en dat was erg gezellig! En iedereen kwam met cadeautjes aan, erg leuk was dat!

Zaterdagochtend kwamen Trijn met zoon en schoondochter op de koffie. 's Middags Adri en Sytske. Door hun enthousiasme voor het vrij zijn en reizen is voor ons deze stap makkelijker geworden.

Wil heeft hout gehaald bij de Hubo om een extra indeling in de hangkast te maken.

Inmiddels heeft er zich een nieuw water-probleem aangekondigd. De tank is wel weer heel snel leeg! En waarom hoor ik water stromen ónder de camper als ik de kraan aan zet? Omdat het daar dus ook wegstroomt! We komen er nog niet achter wat er aan de hand is.

Zondagochtend komen Henk en Toor op de koffie. Het is nog niet echt warm dus we zitten binnen. 

Wat het water betreft: we besluiten om de volgende dag een Hymer-dealer te bellen. Maar 's middags komt de buurman terug op de eerder uitgevoerde zoektocht naar het waterprobleem. Hij had gezocht op internet. Als je nu dat ene kraantje toch nog dicht draait.... Dat, samen met de gebruiksaanwijzing uit het grote boek om alle leidingen eerst te laten vol stromen... het werkt! Hoera! Maar intussen is er veel kostbaar water verloren gegaan en heeft Wil heel wat keren heen en weer gesjouwd met ons 5-liter-tankje en de gieter van de buren...

Ook nog maar even de boiler geprobeerd om zeker te weten dat alles werkt voordat we écht op reis gaan. Moet je wel de gasfles open draaien 😱!

's Avonds kwamen Joost en Evelien en Britt om de camper te zien. Ik ben met ze gaan wandelen met de hondjes, Wil heeft heerlijk met Britt een spelletje zitten doen👍.


Maandag nog wat dozen uit de garage van Trijn gehaald en uitgepakt. We gaan rustig aan doen met inrichten. Ook nog even wat ontbrekende dingen bij de Kampeerhal in Roden gehaald. De luifel uitgedraaid en spanbanden uitgeprobeerd, werkt allemaal goed gelukkig! We leren steeds meer!

's Middags kwamen Gerrit en Dienke nog op de thee. Leuk en handig om zo dicht bij de 'oude' woonplek te staan!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten