donderdag 3 juni 2021

Dit is 'm dan: de Tramp!

Gisteren laat op de middag hebben we de camper opgehaald. Hij was klaar gelukkig, het was nog even spannend want de achteruitrijcamera deed het niet meer... Gewoon een draadje los, zo simpel kan het zijn.

Zonnepanelen op het dak, een omvormer erbij: nu kunnen we macbook, fietsaccu, telefoon, I-pad opladen ook al staan we niet aan de stroom!

Uitleg gehad over van alles en nog wat maar nog niet genoeg, bleek later....

Daar staan we dan. Twee dagen de rijke bezitters van 2 huizen.... Het verschil in grootte is duidelijk.

Op de CP in Drachten, want Wil heeft donderdag haar laatste werkdag in de groentekraam van Bioweb op de markt.

Spullen overbrengen uit de bus, kijken of alles werkt.... Geen water uit de kraan en de wc spoelt niet door 😖. Net niet genoeg info gehad. En de koelkast moet op de gasfles werken, hoe doe je dat?

Het grote boek erbij en we komen overal achter gelukkig. Maar..... waar komt al dat water vandaan dat onder de camper uitloopt? Twee kleine pies-straaltjes klateren op de grond en banen zich een weg...

Een buurman doet z'n best om er samen met ons achter te komen. Er blijken aftap-kraantjes open te staan... Helaas is zo wel een behoorlijk deel van de tank leeggestroomd.


Uiteindelijk werkt  alles naar behoren, wat weer een fijne dag met veel nieuwe leermomenten 😆

De laatste marktdag was voor Wil een heftige dag. Veel cadeautjes en kaartjes van klanten, soms met tranen.... Fijn om zo'n werkplek te hebben gehad! Maar het is tijd om verder te gaan, en ze wordt ook een dagje ouder. Dan is het zwaar om met zulke warmte (of met kou in de winter) zo'n hele lange dag te werken.
Ik heb de bus helemaal leeggehaald en de camper verder ingericht. Alles is gesopt en morgen gaat hij naar de nieuwe eigenaars! Weer een bijzonder moment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten