donderdag 17 juni 2021

Voorbereiden voor de grote reis

 En dan moet er toch nog weer veel geregeld worden met dozen die her en der staan opgeslagen.....

Dozen met voorraad bij Joost en Evelien: ophalen en meenemen naar Norg, daar uitzoeken wat mee gaat in de camper en wat achterblijft in de garage bij Trijn.

Dozen met spullen die nog daar staan uitzoeken, veel naar de kringloop in Roden brengen....

Dan door naar Drachten, nog een keer voor de zekerheid naar de pedicure. Overnachten op de CP in Drachten bij het voetbalveld, want de volgende ochtend de laatste dingetjes regelen bij de garage (o.a. een marter-verjager!). Sommige dingen kunnen pas geregeld worden als we in het najaar weer langs komen (led-verlichting).

Dan door naar Groningen, daar dozen ophalen bij Elly (want ze kunnen daar bij nader inzien toch niet blijven) en naar een opslagadres in Marum brengen. Dit hebben we gelukkig nog op de valreep kunnen regelen, en we kunnen er altijd bij! Ideaal!

Dan weer naar Drachten, informatie inwinnen bij de T-mobile-winkel over internet bundels voor een modem en over de eigen mobiele abonnementen.

Dan toch nog weer naar Oosterwolde om o.a. stofzuiger te brengen die bij Elly vandaan kwam. En omdat we nog naar de kampeerhal willen voor écht de laatste inkopen regelen we een nachtje op camping Ot en Sien😀

Donderdag naar de kampeerhal, dan naar Groningen voor een PCR-test die we nodig hebben om Zweden binnen te komen. Ook nog maar even een kleine printer halen bij Coolblue want ja, de test-uitslag moet geprint overhandigd worden.....

Als je dan toch in de buurt bent, nog maar even naar Ikea voor een handige opberghulp voor schoenen.... (huh? Je gaat naar Zweden!!!!)

Maar dan eindelijk, rond 13.30 uur, gaan we toch écht op weg! Het grote avontuur begint!

We gaan bij Bunde de grens over: geen enkele controle 😮

Dan bij Oldenburg van de snelweg af, want we willen niet bij Hamburg langs, en ja, we hebben de tijd....hoewel, we moeten binnen 48 uur in Zweden zijn vanwege de geldigheid van de PCR-test (waarvan de uitslag vóór 22.00 op de mail binnen komt...).

We gaan met 2 pontjes, Brake-Sanstedt en Wischhafen-Gluckstadt.



Dan toch maar eerst overnachten, want het is inmiddels 19.00 uur....

In Kollmar, een heerlijk rustige camping (afgezien van de blèrende rammetjes op de Elbe-dijk). De campingbaas hield niet op met zijn verhalen over Zweden😱😁






Geen opmerkingen:

Een reactie posten