zaterdag 26 juni 2021

Fietstocht langs de noordkant van het meer

 Het is duidelijk dat de Zweden Midsommer vieren, de camping wordt behoorlijk drukker. Maar het is nog steeds goed te doen, wij zijn 'toevallig' op een rustiger stuk van de camping gaan staan😁!

Vrijdag 25 juni: Het weer is wat donker en de wind wat koud, maar toch prachtig weer voor weer een fietstocht. 

We doen nog even boodschappen in een dorpje verderop (en we hebben mazzel dat de winkel open is vandaag😱want ja, nationale feestdag.... ).

Op een gegeven moment zag Wil twee kraanvogels!!!!

We hebben gepicknickt op een bankje bij een kerkje:

Onderweg kwamen we nog langs een soort openluchtmuseum. We konden het terrein wel op maar alle onderdelen waren gesloten.

We pakken ook nog wat caches op, onder andere bij een prachtige vijver. Echt weer zo'n plekje waar we anders nooit waren gekomen.


Het was een prachtige fietstocht met een mooie afsluiter: een boerderijwinkel waar je fantastische verse groente en fruit kunt uitzoeken, contant betalen in het bakje en opschrijven wat je gekocht hebt... Daar worden we blij van en zullen hier bij vertrek uit deze streek nog meer inslaan!

Zaterdag poetsdag.... de hele camper van buiten gewassen en gepoetst, hij glimt weer als een spiegel! Verder alleen maar lui geweest, en dat is ook prima. 
Morgen gaan we weer door, het was een fantastische camping met goeie schone toiletten en douche.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten