dinsdag 26 oktober 2021

Nog steeds aan de kust

 We zijn gisteren inderdaad weer verder gereden. Er zijn camperplaatsen te kust en te keur langs de kust😁. We zoeken er 1 uit een stukje verder naar het westen. Onderweg doen we nog even uitgebreid boodschappen bij de Lidl. Heel veel biologisch en vegan hier, we zijn helemaal blij! De koelkast is weer goed gevuld😋.

We zijn terecht gekomen in Foz. Een grote kustplaats met een lange promenade en kilometers geplaveid wandelpad langs de kust. En een leuk haventje met allemaal barretjes. In de zomer is het hier waarschijnlijk afgeladen vol! De CP is zeer ruim, een groot grasveld waar campers vrij mogen staan. Uitzicht op de baai, werkelijk geweldig!

We hebben meteen even een eindje gelopen en wat mooie plaatjes geschoten. Er zitten hier veel grote vissen, die zich verzamelen bij een of andere loospijp in de kade.... Daar zullen wel lekkere hapjes uit komen....



En wij houden wel van een lekker biertje met lekkere olijven erbij...


Het was vanmorgen een hele drukte met langsrijdende auto's.... Geen wonder, er was markt in de haven! En die toeterende auto? Dat is dus de bakker, die langskomt om brood te verkopen😁!

Vandaag hebben we een wandeling gemaakt naar het volgende strandje. Spectaculaire uitzichten op de golven die tegen de rotsen beuken! Wat een geweld! 






En weer die grote vissen, maar deze zitten heerlijk tussen de bootjes in de haven.

Het is heerlijk om aan de kust te zijn. Die weidsheid, de zeewind, ik hou ervan!

1 opmerking:

  1. Wat mooi is het daar. Jullie vinden de plekjes wel! 👍🏻 En wat een verschil met (het noorden van) Zweden. Zoveel luxe nu. Lekker een biertje drinken op het terras 😉
    X Annet

    BeantwoordenVerwijderen